Wat ik voor jou kan betekenen

Kennismaken

Wat leuk dat je interesse hebt in een shoot! Ik help je graag met het verbeelden van jouw merk. Of dat nou portretten zijn voor je social media, beelden voor je website of simpelweg het vastleggen van jouw glimlach. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Beelden die vastleggen wie jij bent en wat je doet.

Tijdens de eerste stap plannen we een belafspraak in om kort (15-20 minuten) te bespreken wat je graag zou willen. Om te kijken of we een goede match zijn en wat je van de foto’s verwacht. Aan de hand van jouw wensen bespreken we ook de vergoeding voor de shoot.

Ben je enthousiast? Dan kunnen we de shoot gaan inplannen.

Personal branding shoot Isabella Verduyn
Voorbereiding
Bianca Dijkstra ART

Na het plannen van een datum voor onze shoot kun je beginnen aan de voorbereiding. Ik vraag je altijd om een moodboard te maken met beelden die jou aanspreken. Zo kan ik mijzelf ook nog beter voorbereiden op onze shoot en nog meer waarde in de eindresultaten stoppen. Ook kan het handig zijn dat je een lijstje maakt met bepaalde beelden die je sowieso zou willen hebben. Denk aan een foto met je laptop, een passende foto voor een post die je al langer wil schrijven of een portrait voor op je contactpagina.

 

 

Tijdens de voorbereiding ga je ook opzoek naar een toffe locatie voor onze shoot. Ik laat jou die kiezen, maar ik help je met alle liefde.

Shooten

Tijd om te shooten! De aankomende 1-1,5 uur staan volledig in het teken van inspirerende beelden maken van jou. Nee, je hoeft helemaal niet professioneel model te zijn. De shoot is spontaan en ongedwongen. We kletsen lekker tijdens de shoot over jouw passie en koetjes en kalfjes. Ik stuur natuurlijk waar nodig is, maar laten we vooral genieten van het moment.

 

Ik vind het fantastisch om in jouw wereld te duiken en jou en je bedrijf te mogen verbeelden!

Schermafbeelding-2021-08-10-om-10.59.00
Het resultaat
Processed with VSCO with a6 preset

Na de shoot krijg je binnen 2 weken een selectie van 25 zorgvuldig bewerkte beelden in een online galerie toegestuurd. Het is even wachten, maar ik doe mijn uiterste best om je zo snel mogelijk te voorzien van jouw krachtige en sprekende beelden.